Spela golf


Grekland hör till de mera framstående nationerna när det kommer till bra, internationellt erkända golfbanor. Skandinaver i allmänhet och svenskar i synnerhet har hållit sig väl framme och bidragit med finansiering av nya golfbanor.

I Aten, på Kreta, på Rhodos, på Kalymnos och på Korfu finns välrenommerade golfbanor. Men även på Kos finns flera fina banor. I staden Kardamena, belägen mitt på öns sydkust, finns en golfbana som ligger nära hotell Nissia Kamares.

Från hotellet Lakitira Suites, som ligger strax österut från Kardamena, är det också nära till golfbanan. Strax nordväst om Kardamena finns ytterligare en golfbana som ligger nära staden Iraklides.
I Kos stad ligger ett hotell som heter Alexandra Beach Hotel & Apartments som har en golfbana belägen i närområdet. Även Platanista Hotel i Kos stad har en golfbana i närliggande område.

Därutöver finns det otaliga mini-golf-banor på i princip alla större orter och speciellt vid turisttäta områden. Bland de ställen som har mini-golf-banor kan nämnas Caravia Beach Hotel, Dimitra Beach, Continental Palace, Kipriotis Village, Sun Palace, Oceanis Beach Resort, Ramira Beach, Zorbas Beach, Sandy Beach Hotel, Blue Lagoon Annex A.E och Marmari Palace.
.
Copyright © 2008 - 2018 Kos.nu Alla rättigheter förbehålles.