Barer & nattliv


Kos står onekligen för en avsevärd del av kakan när det kommer till Medelhavets nattliv. Många åker hit enbart för det vilda festandets skull och den festsugne kommer med all sannolikhet inte att bli besviken.

Festandets epicentrum ligger i naturlig ordning i huvudstaden Kos, närmare bestämt på bargatorna Nafklirou och Diakons. På turistorterna är det likaså tätt mellan haken. Om du inte bestämmer dig för vart du vill gå så finns det gott om inkastare som gladeligen väljer kvällens underhållning för dig.

Barer, diskotek, strandfester och nattklubbar så långt ögat kan nå; speciellt på sommaren förvandlas Kos stad till ett enda stort festivalområde. Under sommaren äger också många konserter och festivaler rum som drar till sig folk. Öppettiderna är väldigt liberala med svenska mått mätt och festandet pågår inte sällan ända till gryningen.

I regel är det så att de som prioriterar fest framför annat bor i huvudstaden, medan barnfamiljer rekommenderas ordna med boende lite utanför Kos stad. Vill man bo lite vid sidan av den mest intensiva festzonen så är Lambi ett bra alternativ. Lambi ligger strax utanför Kos stad och har bra restauranger och tavernor samt en del barer. Om man får mersmak så är Kos stad inte långt borta.
.
Copyright © 2008 - 2018 Kos.nu Alla rättigheter förbehålles.